Επιστροφές γίνονται δεκτές στο κατάστημά μας έως και 15 ημέρες μετά την παραλαβή του προϊόντος. Σε κάθε περίπτωση απαραίτητη για την επιστροφή του προϊόντος είναι η απόδειξη λιανικής πώλησης καθώς και η συσκευασία του σε καλή κατάσταση. Η επιστροφή/αλλαγή του προϊόντος μπορεί να γίνει είτε στο φυσικό μας κατάστημα είτε μέσω ταχυμεταφοράς. Για την επιστροφή/αλλαγή ενός προϊόντος επικοινωνήστε μαζί μας. 

 Σε περίπτωση που παραλάβατε ελαττωματικό προϊόν, όπως και σε περίπτωση που παραλάβατε διαφορετικό προϊόν από αυτό που παραγγείλατε, τα έξοδα αποστολής που αφορούν στην επιστροφή/αλλαγή του προϊόντος καλύπτονται από το κατάστημά μας. Σε αυτές τις περιπτώσεις μπορείτε να παραγγείλετε άλλο προϊόν ίσης αξίας (ή μεγαλύτερης καλύπτοντας τη διαφορά), να παραλάβετε δωροεπιταγή του καταστήματος μας αξίας ίσης με την αρχική σας αγορά ή τέλος να επιστραφούν τα χρήματά σας. 

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε/αλλάξετε ένα προϊόν το οποίο δεν είναι ελαττωματικό και δεν είναι διαφορετικό από αυτό που παραγγείλατε, τότε τα έξοδα αποστολής βαρύνουν εσάς. Στην περίπτωση αυτή τα χρήματα δεν επιστρέφονται. Μπορείτε πάντα να παραλάβετε δωροεπιταγή για το κατάστημά μας ή να παραγγείλετε προϊόν ίσης αξίας (ή και μεγαλύτερης καλύπτοντας τη διαφορά). 

 Σε περίπτωση που παραλάβατε ελαττωματικό προιόν, όπως και σε περίπτωση που παραλάβατε διαφορετικό προιόν από αυτό που παραγγείλατε, τα έξοδα αποστολής που αφορούν στην επιστροφή/αλλαγή του προιόντος καλύπτονται από το κατάστημά μας. Σε αυτές τις περιπτώσεις μπορείτε να παραγγείλετε άλλο προιόν ίσης αξίας (ή μεγαλύτερης καλύπτοντας τη διαφορα), να παραλάβετε δωροεπιταγή του καταστήματος μας αξίας ίσης με την αρχική σας αγορά ή τέλος να επιστραφούν τα χρήματά σας.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε/αλλάξετε ένα προιόν το οποίο δεν είναι ελατωματικό και δεν είναι διαφορετικό από αυτο που παραγγείλατε, τότε τα έξοδα αποστολής βαρύνουν εσας. Στην πείπτωση αυτή τα χρήματα δεν επιστρέφονται. Μπορείτε πάντα να παραλάβετε δωροεπιταγή για το καταστημά μας ή να παραγγείλετε προιόν ίσης αξίας (ή και μεγαλύτερης καλύπτοντας τη διαφορά).